Chat with us, powered by LiveChat

Peter Lamas Skincare Workshop

Binnenkort openen we officieel de deuren van ons nieuwe salon en starten wij weer met de Peter Lamas Beautyworkshops waarbij u de producten kunt uitproberen.

De basis van een mooie huid begint met een goede huidverzorging. Deze verzorging begint met een grondige reiniging. Alleen een schone huid kan de ingrediënten van een (exclusieve) crème opnemen.

Wilt u ook onze Beauty Workshop Peter Lamas Hair-, Skin & Bodycare ervaren? Deze workshop is zeer geschikt als uitje met collega’s, vriendinnen, vrijgezellenfeestje of voor salon-inkoop. De workshop is dan exclusief voor uw gezelschap op een datum naar keuze. Gedurende deze workshop wordt u voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. U mag via onderstaand formulier hiervoor tot 5 tot 10 personen uitnodigen/aanmelden of u meld zich aan en bij een groep tussen 5 en 10 personen ontvangt u van ons een datum.

Datum: raadpleeg onze website
Tijd: raadpleeg onze website
Locatie: Celebs Black Hair & Beauty
Lijnbaan 51, 3012 EK Rotterdam
Prijs: *€ 25,00 per persoon
*Bij aankoop van € 100,00 p.p. aan producten, is de workshop gratis

U bent van harte welkom om deze heugelijke feit met ons te vieren. In de maand augustus hebben wij kortingsakties van 10% op de producten van Peter Lamas. Meld u dus nu aan via onderstaand formulier (meer data volgen):Skincare Workshop
€ 25,00 ; Stopt na 10 keer
Totaal

 

 

 

nl Dutch
X

De waardering van www.celebsbeautycompany.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 21 reviews.

%d bloggers liken dit: